1.1 Энэхүү туршилтын арга нь гидравлик цементэн зуурмагийн шахалтын бат бэхийг 50 м (2 инч)-ийн ква… 17
Энэхүү стандартаар хайрга, дайрга дахь бүхэл шаврын агууламжийг тодорхойлоход оршино. 3
Энэхүү стандарт нь эсгүүргүй аргаар болон бүтнээр нь (интеграл) үйлдвэрлэх ноос ноолууран сүлжмэл м… 5
Энэхүү стандарт нь мах ба махан бүтээгдэхүүний чийглэгийн хэмжээг тодорхойлох стандарт аргыг заана. 5
Энэ стандарт CER7 болон CER8 төрлийн хоѐр гангийн ангилал тусгасан. Хос дугуйн өнхрөх гадаргууд зөвх… 36
Энэ аргаар хайрга, дайрган дахь хөнгөн жинтэй хэсгийг нягт ихтэй шингэнд хөвүүлэх замаар ялган ангил… 4
Энэхүү стандарт нь экспортын зориулалттай мах, махан бүтээгдэхүүний чөлөөт тослогийн хэмжээг хандлах… 6
1.1 Энэхүү аргаар зохих хяналтын доор гар аргаар (төмөр ба мод ашиглан) болон доргиур ашиглан нягтру… 13
Энэ стандарт нь өргөн хэрэглээний хүнс, хүүхдийн хоол тэжээлийн бүтээгдэхүүний бичил биетний шалгуу… 18
Энэхүү стандартаар ногоон кофенд чийглэгийн агуулгыг тодорхойлох аргыг тогтооно. 7