Энэ стандартын нь үхэр, адууны махыг булчингийн бүтэц, чанараар нь ангилан шулж, хэвлэж хөлдөөх, сав… 4
Энэ стандарт нь үхэр , адууны махыг экспортын зориулалтаар ангилан хэсэглэж бэлтгэхэд хамаарна. 3
Энэхүү стандартаар үйлдвэрийн аргаар үхэр, өсвөр үхэр, адууны өрөөл, тал өрөөл, хонь, хурга, ямааны … 12
Энэхүү стандартаар хүнсний зориулалтаар бэлтгэсэн мал, амьтны шинэлэг байдлыг тодорхойлох аргыг тог… 12
Энэхүү стандарт нь махны чиглэлийн тахианы мах үйлдвэрлэх, импортлох, экспортлох, шалгаж хүлээн ава… 15
Энэ стандарт нь үхрийн махыг үйлдвэрлэх, худалдаалах, нийтийн хоол, экспортын зориулалтаар үйлдвэрий… 30
Энэ стандарт нь хонь, ямааны махыг үйлдвэрлэх, худалдаалах нийтийн хоол, экспортын зориулалтаар үйлд… 44
Энэхүү стандарт нь мах, махан бүтээгдэхүүн, мах агуулсан бүтээгдэхүүн (хиам, хагас боловсруулсан мах… 7