Энэхүү стандарт нь шинжилгээний аргын зааварт хамаарах бөгөөд бүх төрлийн мал болон гахайн нядалгаа… 4
Энэхүү стандартыг давс агуулсан мах, махан бүтээгдэхүүн /төрөл бүрийн хиам, хагас боловсруулсан маха… 3
Энэхүү стандарт нь адууны махан уламжлалт бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэх, шалгаж хүлээн авах, савлах, шо… 5
Полифосфатууд нь мах, махан бүтээгдэхүүнийг өндөр температурт боловсруулах явцад ферментүүдийн нөлө… 4
Энэ стандарт нь хүнсний хэрэгцээнд зориулж бэлтгэх идэшний өндөгийг шалгаж хүлээн авахад хамаарна. 5
Энэхүү стандарт нь төрөл бүрийн хиам үйлдвэрлэх, шалгаж хүлээн авах, савлах, хаяглах, хадгалах, тээв… 7
Энэ стандарт нь гахайн өрөөл мах, хэсэглэсэн, ангилсан, савласан мах үйлдвэрлэх, хадгалах, тээвэрлэх… 20
Энэхүү стандарт нь амталж хатаасан мах үйлдвэрлэх, шалгаж хүлээн авах, савлах, шошголох, хадгалах, … 4
Энэ стандарт нь мах, махан бүтээгдэхүүн /төрөл бүрийн лаазалсан ба шувууны махан бүтээгдэхүүн/-ээс т… 22
Энэхүү стандарт нь төрөл бүрийн малын тураг болон дотор махыг байгалийн хүйтнийг ашиглан эсвэл субли… 5