MNS 6825 : 2020

Мах, махан бүтээгдэхүүн. Нитрит тодорхойлох арга

Хамрах хүрээ

Энэхүү стандарт нь мах, махан бүтээгдэхүүн, мах агуулсан бүтээгдэхүүн (хиам, хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн, консервлосон бүтээгдэхүүн), шувууны мах, мөн түүнчлэн дээрх бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэх явцад ашиглагддаг нитрит агуулсан түүхий эд (нитрит агуулсан уусмал буюу холимог бэлдэц)-ийг хамрах бөгөөд натрийн нитритийн хэмжээг тодорхойлох аргачлалд хамаарна.

Баталсан огноо: 2020-02-17 Мөрдөж эхэлсэн огноо: 2020-02-17
Ангилал: | 67.120.10 Мах, махан бүтээгдэхүүн |
Төлөв: Шинээр батлагдсан стандарт