MNS ISO 13965 : 2000

Мах махан бүтээгдэхүүн цардуул ба глюкозын агууламжийг тодорхойлох ферментийн арга.

Хамрах хүрээ

Энэ стандартаар гэрийн тэжээмэл шувуу ба бүх төрлийн мах махан бүтээгдэхүүнд усгүй цардуул ба глюкозын агууламжийг тодорхойлох ферментийн арга. Энэ арга нь глюкоз ба цардуулын агууламж 0.30 % (массын)-оос доош байхад тодорхойлоход тохиромжтой. Энэ аргыг химийн (синтезийн) аргаар гаргаж авсан цардуул ба түүгээр хийсэн бүтээгдэхүүнд хэрэглэхгүй.

Баталсан огноо: 2000-05-20 Мөрдөж эхэлсэн огноо: 2000-06-01
Ангилал: | 67.120.10 Мах, махан бүтээгдэхүүн |
Төлөв: Шинээр батлагдсан стандарт