Мах, махан бүтээгдэхүүн –хлорампениколын агууламжийг тодорхойлох. Шингэний хроматографикийн арга
Хамрах хүрээ
Энэ стандартаар тахианы мах, махны булчинд агуулагдах хлорамфениколын хэмжээг шингэний хроматографийн тусламжтайгаар тодорхойлох аргад хамаарна. Энэ арга нь хлорамфениколын 6.5 г/кг-аас дээш агуулгыг тодорхойлоход тохиромжтой. Энэ аргаар муудаж, гэмтсэн дээжийг шинжлэхгүй. ТАЙЛБАР: Энэ стандартыг бүх төрлийн мах, махан бүтээгдэхүүнд хлорамфеникол тодорхойлоход хэрэглэнэ. Гэхдээ, булчингийн эдээс өөр материалыг лаборатори хоорондын шинжилгээнд хамруулаагүй болно.Баталсан огноо: 2000-03-30 | Мөрдөж эхэлсэн огноо: 2000-04-20 |
Ангилал: | 67.120.10 Мах, махан бүтээгдэхүүн | | |
Төлөв: Шинээр батлагдсан стандарт |