MNS 6294 : 2019

Зөгийн бал. Техникийн ерөнхий шаардлага

Хамрах хүрээ

1.1 Энэхүү стандарт нь балт ургамлын амтат шүүсийг зөгий үүрэндээ цуглуулж, боловсруулсан балыг хураах, шалгаж хүлээж авах, савлах, шошголох, хадгалах, тээвэрлэх шаардлагад хамаарна. 1.2 1.1-д заасан балнаас бусад аргаар боловсруулан гаргасан баланд хамаарахгүй.

Баталсан огноо: 2019-03-04 Мөрдөж эхэлсэн огноо: 2019-03-07
Ангилал: | 67.180.10 Элсэн чихэр, элсэн чихрэн бүтээгдэхүүн |
Төлөв: Шинээр батлагдсан стандарт