"MNS ISO/PAS 45005:2020, Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд, аюулгүй байдлын менежмент– COVID-19 цар тахлын үед аюулгүй ажиллах ерөнхий зааварчилгаа" стандартаас үргэлжүүлэн хүргэж байна.

Ерөнхий төлөвлөлт 4.3.1 Төлөвлөлт нь байгууллагад цар тахлын улмаас хөдөлмөрийн эрүүл мэнд, аюулгүй байдал, сайн сайхан байдалд нөлөөлж болзошгүй эрсдэлийг тодорхойлох, эрэмбэлэх боломж олгоно. COVID-19-тэй холбоотой эрсдэлийг бүрэн арилгах боломжгүй ч төлөвлөлт нь эдгээр эрсдэлийг бууруулахын…

"MNS ISO/PAS 45005:2020, Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд, аюулгүй байдлын менежмент– COVID-19 цар тахлын үед аюулгүй ажиллах ерөнхий зааварчилгаа" стандартаас үргэлжүүлэн хүргэж байна.

4.2 Манлайлал ба ажилтны оролцоо 4.2.1 COVID-19 цар тахалтай холбоотой эрсдэлийг үр дүнтэй удирдахын тулд байгууллага дараах арга хэмжээг хэрэгжүүлнэ. Үүнд: a) манлайлал ба тууштай байдлаа хамтын хариуцлага, аюулгүй ажиллагааны дадлаар харуулах; b) дотоод бодлогыг тогтмол мэдээлэх, нийцүүлж…

"MNS ISO/PAS 45005:2020, Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд, аюулгүй байдлын менежмент– COVID-19 цар тахлын үед аюулгүй ажиллах ерөнхий зааварчилгаа" стандартаас

Байгууллага нь эрсдэлээ үнэлж, төлөвлөсөн байх шаардлагатай. 4.1.1 Байгууллагын үйл ажиллагааны нөлөөлөлд өртөж болзошгүй ажилтан ба бусад хүмүүс (зочид, хэрэглэгч, үйлчлүүлэгч, олон нийт)-т учрах тодорхой эрсдэлийг ойлгохын тулд байгууллага дараах зүйлсийг анхаарч үзэх шаардлагатай. Үүнд: …

“MNS ISO/PAS 45005 : 2021 Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд, аюулгүй байдлын менежмент– COVID-19 цар тахлын үед аюулгүй ажиллах ерөнхий зааварчилгаа” стандарт батлагдлаа.

Олон Улсын Стандартчиллын Байгууллагаас боловсруулсан уг баримт бичгийг Стандарт, хэмжил зүйн газрын дэргэдэх Хөдөлмөрийн нөхцөл, аюулгүй ажиллагааны стандартчиллын техникийн хороо болон Чанарын менежментийн техникийн хорооны дүгнэлтийн дагуу үндэсний стандартаар баталлаа. Уг стандарт нь хөдөлмөр…

“MNS 6885 : 2020, Кейтеринг үйлчилгээнд тавих шаардлага” стандартыг батлан хэрэгжүүлж эхэллээ.

“MNS 6885 : 2020, Кейтеринг үйлчилгээнд тавих шаардлага” стандартыг  ХХААХҮЯ, Улаанбаатар хотын Захирагчийн ажлын алба, Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарын зөвлөх төв, Монголын хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний мэргэжлийн боловсролын академийн нарын бүрэлдэхүүнтэй ажлын хэсэг боловср…

Мэдээлэл

Стандарт, хэмжил зүйн газрын дэргэдэх стандартчиллын Техникийн хороод 2020 онд 336 стандартад шүүлт хийжээ. 30 Техникийн хороо/Дэд хороо нийт 228 үндэсний стандартыг батлуулсан байна. Үүнээс олон улс, бүс нутгийн стандарт 43,8%-нь буюу 100 стандарт байна. Цар тахалтай холбоотой 20 гаруй стандартын т…

Эрсдэлийн менежментийн стандартыг танилцуулж байна.

Монгол Улс гамшгаас хамгаалах бүх нийтийн бэлэн байдлын зэрэгт шилжсэнтэй холбогдуулан Короновируст халдвар (Ковид-19)-ын цар тахлаас урьдчилан сэргийлэх, болзошгүй эрсдэлээс хамгаалахад мэдээллийн дэмжлэг үзүүлэх зорилгоор Стандарт, хэмжил зүйн газраас “MNS ISO 31000:2020,Эрсдэлийн менежмент.…

Онцгой байдлын үед эмзэг хүмүүсийг дэмжих удирдамж стандартыг танилцуулж байна.

Монгол Улс гамшгаас хамгаалах бүх нийтийн бэлэн байдлын зэрэгт шилжсэнтэй холбогдуулан Короновируст халдвар (Ковид-19)-ын цар тахлаас урьдчилан сэргийлэх, болзошгүй эрсдэлээс хамгаалахад мэдээллээр дэмжлэг үзүүлэх зорилгоор Стандарт, хэмжил зүйн газраас “MNS ISO 22395:2020 Аюулгүй байдал …

Онцгой байдлын удирдлага. Осол аваарын үеийн менежментийн стандартыг нээлттэй мэдээлж байна. 

Монгол Улс гамшгаас хамгаалах бүх нийтийн бэлэн байдлын зэрэгт шилжсэнтэй холбогдуулан Короновируст халдвар (Ковид-19)-ын цар тахлаас урьдчилан сэргийлэх, болзошгүй эрсдэлээс хамгаалахад мэдээллийн дэмжлэг үзүүлэх зорилгоор Стандарт, хэмжил зүйн газраас “MNS ISO 22320:2020, Аюулгүй байдал ба у…

Бизнесийн тасралтгүй байдлын менежментийн тогтолцооны олон улсын стандартыг нээлттэй мэдээлж байна.

Монгол Улс гамшгаас хамгаалах бүх нийтийн бэлэн байдлын зэрэгт шилжсэнтэй холбогдуулан Короновируст халдвар (Ковид-19)-ын цар тахлаас урьдчилан сэргийлэх, болзошгүй эрсдэлээс хамгаалахад мэдээллээр дэмжлэг үзүүлэх зорилгоор Стандарт, хэмжил зүйн газраас "MNS ISO 22301:2020, Аюулгүй байдал …