MNS ISO 22002-3:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 3-р хэсэг: Хөдөө аж ахуйн анхан шатны үйлдвэрлэл стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг орчуулж үндэсний болгож байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ …

MNS ISO 22002-2:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 2-р хэсэг: Хоол үйлдвэрлэл стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг орчуулж үндэсний болгож байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ …

MNS ISO 22002-1:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 1-р хэсэг: Хүнс боловсруулах үйлдвэрлэл стандартын төсөлд санал авч байна

Энэхүү стандартыг орчуулж үндэсний болгож байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ …

Жимс жимсгэний үржүүлгийн эх цэцэрлэгт хянан баталгаа хийх журам Техникийн шаардлага стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг шинээр боловсруулж байгаа тул Ургамал хамгаалал, газар тариалангийн стандартчиллын дэд хороо (ТХ 17/01)-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 30…

Жимст цэцэрлэгийн талбайн хамгаалалтын ойн зурвас Техникийн шаардлага стандартын төсөлд санал авч байна

Энэхүү стандартыг шинээр боловсруулж байгаа тул Ургамал хамгаалал, газар тариалангийн стандартчиллын дэд хороо (ТХ 17/01)-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 30-ны&nbs…

Хүнсний бүтээгдэхүүнд тослог, уураг, чийглэг, үнслэг, нүүрс ус, илчлэг тодорхойлох шинжилгээний арга стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 ц…

Иоджуулсан давсны иодын агууламжийг тодорхойлох арга стандартын төсөлд санал авч байна

Энэхүү стандартыг дахин хянаж шинэчлэн боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны …

MNS 1752 : 2020 Элсэн чихэр. Сахароз тодорхойлох арга стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг дахин хянаж шинэчлэн боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны …