MNS ISO 16654 : 2020 Хүнсний ба малын тэжээлийн микробиологи. Escherichia coli O157-г илрүүлэх ерөнхий арга стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг орчуулж үндэсний болгон батлах тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу. Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 09 дүгээр сарын 30-ны өдөр /17.30 цаг/ хү…

Кофе, кофен бүтээгдэхүүн. Кофейны агуулгыг тодорхойлох өндөр мэдрэмжит шингэний хроматографийн арга стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг шинээр боловсруулж байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу. Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 09 дүгээр сарын 30-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл. …

Хүнсний бүтээгдэхүүний баяжуулагч бэлдмэлд төмөр, цайрын агуулгыг тодорхойлох атом шингээлтийн спектрометрийн арга стандартын төсөлд санал

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу. Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 09 дүгээр сарын 30-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл.  Хо…

MNS 5140 Зохион байгуулалт, захирамжлалын баримт бичиг 1 дүгээр хэсэг.Баримт бичгийн нэр, төрөл, тодорхойлолт стандартын төсөлд санал авч байна

Энэхүү стандартыг дахин хянаж байгаа тул Баримт бичгийн стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-14/-ноос санал авч байна. Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу. Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 08 дугаар сарын 20-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл.  Холбо…

“MNS CAC GL 79, Хүнсэн дэх вирусын хяналтанд хүнсний эрүүл ахуйн үндсэн зарчмуудыг ашиглах удирдамж” стандартын төсөлд санал авч байна

Энэхүү стандартыг орчуулж үндэсний стандартаар батлах тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу. Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 07 дугаар сарын 08-ны өдөр /17.30 цаг/ …

Барилгын хог хаягдалд суурилсан бүтээгдэхүүний технологийн стандартууд батлагдан гарлаа.

1. MNS 6830:2020 Дахин боловсруулалтаас гарган авсан бетонон дайрга. Техникийн шаардлага/ http://estandard.gov.mn/standart/reader/6563/ 2. MNS EN 933-11:2020 Дүүргэгчийн геометр шинж чанарыг тодорхойлох арга. 11-р хэсэг: Дахин боловсруулалтаас гарган авсан бетон дайрганы бүрэлдэхүү…

MNS ISO 22002-6 : 2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр. 6-р хэсэг: Тэжээлийн үйлдвэрлэл

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 ц…

MNS ISO 22002-5:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 5-р хэсэг: тээвэрлэлт ба хадгалалт

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна. Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу   Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 ц…