Кофе, кофен бүтээгдэхүүн. Кофейны агуулгыг тодорхойлох өндөр мэдрэмжит шингэний хроматографийн арга стандартын төсөлд санал авч байна.
Энэхүү стандартыг шинээр боловсруулж байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна.
Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу.
Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 09 дүгээр сарын 30-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл.
Холбоо барих утас: 51-266754;
Цахим шуудангийн хаяг: dtsd1999@masm.gov.mn
Хавсралт файл ЭНД ДАРЖ татаж авна уу