Кофе, кофен бүтээгдэхүүн. Кофейны агуулгыг тодорхойлох өндөр мэдрэмжит шингэний хроматографийн арга стандартын төсөлд санал авч байна.

Энэхүү стандартыг шинээр боловсруулж байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна.

Стандартын төслийг хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу.

Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 09 дүгээр сарын 30-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл. 

Холбоо барих утас: 51-266754;   

Цахим шуудангийн хаяг: dtsd1999@masm.gov.mn


Хавсралт файл ЭНД ДАРЖ татаж авна уу

Олон нийтийн сүлжээнд хуваалцах