MNS ISO 22002-6 : 2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр. 6-р хэсэг: Тэжээлийн үйлдвэрлэл

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна.

Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу  

Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл. 

Холбоо барих утас: 51-266754;   

Цахим шуудангийн хаяг: dtsd1999@masm.gov.mn


Хавсралт файл ЭНД ДАРЖ татаж авна уу

Олон нийтийн сүлжээнд хуваалцах