MNS ISO 22002-5:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 5-р хэсэг: тээвэрлэлт ба хадгалалт
Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна.
Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу
Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл.
Холбоо барих утас: 51-266754;
Цахим шуудангийн хаяг: dtsd1999@masm.gov.mn
Хавсралт файл ЭНД ДАРЖ татаж авна уу