MNS ISO 22002-5:2020 Хүнсний аюулгүй байдлын угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөр 5-р хэсэг: тээвэрлэлт ба хадгалалт

Энэхүү стандартыг боловсруулж байгаа тул Хүнсний  стандартчиллын техникийн хороо /ТХ-18/-ноос санал авч байна.

Стандартын төсөлтэй хавсралт файлаас татаж авч танилцана уу  

Санал хүлээн авах хугацаа: 2020 оны 06 дугаар сарын 26-ны өдөр /17.30 цаг/ хүртэл. 

Холбоо барих утас: 51-266754;   

Цахим шуудангийн хаяг: dtsd1999@masm.gov.mn


Хавсралт файл ЭНД ДАРЖ татаж авна уу

Олон нийтийн сүлжээнд хуваалцах